Участь захисника у доказуванні у кримінальному провадженні - Неділько, Т. Г. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті досліджено окремі особливості участі захисника в доказуванні в кримінальному провадженні. Аналізується правова природа відомостей, які збираються сторонами кримінального провадження під час досудового розслідування. З'ясовується їх значення під час досудового розслідування.
Неділько Т. Г. Участь захисника у доказуванні у кримінальному провадженні / Т. Г. Неділько // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 252-254.
Keywords: доказування; захисник; відомості про факти; збирання доказів; змагальність