Стан та перспективи розвитку електронних платежів в Україні - Лавров, Андрій Вікторович; Лавров, А. В. (Одеса : Міжнародний університет, 2025)
У роботі проаналізовано сучасний стан розвитку електронних платежів в Україні, а також визначено основні тенденції, виклики та перспективи подальшого зростання галузі. Розглянуто вплив цифровізації фінансового сектору, появу нових платіжних технологій та впровадження державних ініціатив, спрямованих на підвищення безпеки електронних транзакцій. Особливу увагу приділено розвитку мобільного банкінгу, платіжних сервісів на базі NFC та цифрових гаманців.
Лавров А. В. Стан та перспективи розвитку електронних платежів в Україні / А. В. Лавров // Передові технології в інформаційно-комунікаційній інженерії (ATICE'2025) : зб. матеріалів міжнар. конф. (зимовий форум) / відп. ред. І. М. Соловська, Д. М. Розенвассер. – Одеса : Міжнародний університет, 2025. – С. 66-68. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31361
Keywords: сучасний стан розвитку електронних платежів; цифровізація фінансового сектору; підвищення безпеки електронних транзакцій