Проблеми дослідження корупції у приватній сфері України - Христич, Інна Олександрівна; Христич, І. О.; Khrystych, Inna O. (Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019)
У статті розглянуті питання визначення проблем дослідження корупції у приватній сфері України. Акцентується увага на проблемі встановлення обсягів корупції у приватній сфері. Встановлено, що оцінка реальних обсягів корупції у приватній сфері носить формальний та суб’єктивний характер.
Христич І. О. Проблеми дослідження корупції у приватній сфері України / І. О. Христич // Новітні кримінально-правові дослідження – 2019 : альманах наукових досліджень / за ред. О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко. – Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019. – С. 85-91.
Keywords: корупція; приватна сфера; антикорупційний комплаєнс; масові опитування; corruption; private sphere; anti-corruption compliance; mass polls; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE