Правові аспекти використання земельного сервітуту - Кріпак, Надія Григорівна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті досліджується правові аспекти використання сутністі земельного сервітуту. Виокремлюється та аналізується зміст земельного сервітуту у вказаних правопорядках.
Кріпак Н. Г. Правові аспекти використання земельного сервітуту / Н. Г. Кріпак // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 100-102.
Keywords: сервітут; земельна ділянка; цивільне законодавство; правовий режим; Земельний кодекс України