Історико-правовий аналіз протидії незаконному культивуванню нарковмісних рослин - Кучерява, Ю. О.; Кучерявая, Ю. А.; Kucheriava, Y. О. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Стаття присвячена висвітленню критеріїв та аналізу історико-культурного аспекту протидії незаконному обігу наркотичних речовин та напрямків запобігання та боротьби з незаконним культивуванням нарковмісних рослин, яке діє на сучасному етапі розвитку українського суспільства.
Кучерява Ю. О. Історико-правовий аналіз протидії незаконному культивуванню нарковмісних рослин / Ю. О. Кучерява // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 504-512.
Keywords: нарковмісні рослини; культивування; незаконний обіг наркотичних речовин; антинаркотичне законодавство; наркосодержащие растения; культивирование; незаконный оборот наркотических веществ; антинаркотическое законодательство; narcotic plants; cultivation; trafficking in illicit drugs; anti-drug legislation