Реалізація світових стандартів адвокатури в українській практиці - Нікогосян, Л. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті досліджується роль світових та європейських стандартів адвокатури у вітчизняній правовій системі та необхідність їх подальшого запровадження на шляху євроінтеграції України.
Нікогосян Л. В. Реалізація світових стандартів адвокатури в українській практиці / Л. В. Нікогосян // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.430-432.
Keywords: адвокатура; світові стандарти адвокатури; європейські стандарти адвокатури; правова система України; стандарти прав людини; спеціалізація адвокатів