Проблемні аспекти правової регламентації та здійснення оплати адвокатських полслуг у цивільному процесі України - Єндовіцька, М. О. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті досліджено питання щодо визначення переліку дій, які підпадають під термін "правова допомога". Встановлено прогалини у закондавстві та проблеми, які із цього виходять. Проаналізовано шляхи для врегулювання зазначених проблемних питань.
Єндовіцька М. О. Проблемні аспекти правової регламентації та здійснення оплати адвокатських послуг у цивільному процесі України / М. О.Єндовіцька // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.370-373.
Keywords: адвокат; цивільний процес; судові витрати; витрати на правову допомогу; компенсація витрат