Справа «україна проти російської федерації» - Ільчук, Дар’я Олександрівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянуті дії Російської Федерації що до України у розрізі міжнародно-правови норм та зобов’язань. Порушень Російської Федерації своїх зобов'язань відповідно до Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму від 9 грудня 1999 року (далі – КБФТ) та Міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації від 21 грудня 1965 року
Ільчук Д. О. Справа «україна проти російської федерації» / Д. О. Ільчук // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 56-58.
Keywords: справа україна проти росіЇ; конвенція; Російська Федерація; Країна; суд; справа