Організація рекламної кампанії нового ІТ-продукту : кваліфікаційна (бакалаврська) робота - Шамес, Владислава Сергіївна (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
Кваліфікаційна робота на тему “Організація рекламної кампанії нового ІТ-продукту” на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 Менеджмент, галуззю знань 07 “Управління та адміністрування”, містить 7 рисунків, 17 таблиць, 24 літературні джерела за переліком посилань. Робота виконана на 62 сторінці загального тексту і 55 сторінках основного тексту. Метою роботи є розробка теоретико-методологічних основ і практичних рекомендацій щодо організації рекламної кампанії для просування нового ІТ-продукту (маркетплейсу) ТОВ «ІІА Дженерал» на ринок. Систематизовано теоретичні основи рекламної діяльності, проаналізовано особливості просування ІТ-продуктів і сучасні інструменти реклами, оцінено фінансово-господарську діяльність і конкурентне середовище ТОВ «ІІА Дженерал». Розроблено рекламну кампанію, що включає контекстну рекламу, соціальні мережі, контент-маркетинг і email-маркетинг, з бюджетом 620 тис. грн, а також проведено оцінку її результатів і ризиків за допомогою сценарного аналізу. Результати роботи можуть бути використані ІТ-підприємствами для ефективного просування нових продуктів, підвищення пізнаваності бренду, залучення клієнтів і оптимізації маркетингових витрат. Рекомендації також можуть застосовуватися в освітніх програмах з маркетингу, ІТ-менеджменту та цифрових комунікацій. Можливими напрямками подальших досліджень є аналіз впливу штучного інтелекту та аналітики великих даних на персоналізацію рекламних кампаній, а також адаптація запропонованої стратегії до інших сегментів ІТ-ринку. The qualification work on the topic “Organization of an Advertising Campaign for a New IT Product” for obtaining the first (bachelor’s) level of higher education in the specialty 073 Management, within the field of knowledge 07 “Management and Administration,” contains 7 figures, 17 tables, and 24 literary sources in the reference list. The work comprises 62 pages of total text and 55 pages of main text. The purpose of the work is to develop theoretical and methodological foundations and practical recommendations for organizing an advertising campaign to promote a new IT product (marketplace) of M.E.Doc LLC on the market. The theoretical foundations of advertising activities were systematized, the specifics of promoting IT products and modern advertising tools were analyzed, and the financial and economic activities and competitive environment of M.E.Doc LLC were evaluated. An advertising campaign was developed, incorporating contextual advertising, social media, content marketing, and email marketing, with a budget of 620 thousand UAH, and its results and risks were assessed using scenario analysis. The results of the work can be used by IT enterprises to effectively promote new products, enhance brand awareness, attract clients, and optimize marketing expenses. The recommendations can also be applied in educational programs in marketing, IT management, and digital communications. Possible directions for further research include analyzing the impact of artificial intelligence and big data analytics on the personalization of advertising campaigns, as well as adapting the proposed strategy to other segments of the IT market.
Шамес В. С. Організація рекламної кампанії нового ІТ-продукту : кваліфікаційна (бакалаврська) робота / В. С. Шамес. – Одеса : НУ «ОЮА», 2025. – 62 с.
Keywords: МЕНЕДЖМЕНТ; РЕКЛАМНА КАМПАНІЯ; ІТ-ПРОДУКТ; МАРКЕТПЛЕЙС; ЦИФРОВИЙ МАРКЕТИНГ; КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ; MANAGEMENT; ADVERTISING CAMPAIGN; IT PRODUCT; MARKETPLACE; DIGITAL MARKETING; COMPETITIVENESS