Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» Світлицька Віолета Романівна. 2. Світлицька В.Р., Змінчак Н.М. Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» 2026. 3. Світлицька В.Р., Змінчак Н.М. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» 2026. 4. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» ; Міжнар. ун-т. – Одеса, 2026.