Безоплатні договори за цивільним законодавством України - Гончаренко, В. О.; Goncharenko, V. O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті визначені основні проблеми сучасного цивільного законодавства у галузі договірного регулювання безоплатних відносин, сформульовані основні теоретичні висновки та практичні рекомендації.
Гончаренко В. О. Безоплатні договори за цивільним законодавством України / В. О. Гончаренко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 92-98.
Keywords: цивільне законодавство України; договір позички (commodatum); безоплатний договір; гражданское законодательство Украины; договор ссуды (commodatum); безвозмездный договор; Legislation of Ukraine; contract of loan for use (commodatum); gratuitous совгай