Розділ 5. Окремі аспекти функціонального виміру цивільного права та приватного права в сучасному суспільстві - Матійко Микола; Матійко Микола Володимирович; Матійко М. В.; Matiiko Mykola V. (Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Проаналізовано окремі аспекти функціонального виміру цивільного права та приватного права в сучасному суспільстві
Матійко М. Розділ 5. Окремі аспекти функціонального виміру цивільного права та приватного права в сучасному суспільстві / Микола Матійко // Актуальні проблеми регулювання майнових і немайнових відносин в умовах гібридної війни через призму людиноцентричної цивілістики : колективна монографія / за заг. ред. професорів: Є. Харитонова, О. Харитонової, І. Давидової, О. Сафончик. Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025. C. 182-221. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29648
Keywords: цивільне право; цивільні правовідносини; речове право; зобов'язання; договір; суб'єкт цивільних правовідносин; об'єкт цивільних правовідносин; функції цивільного права; civil law; civil legal relations; property law; obligation; contract; subject of civil legal relations; object of civil legal relations; civil law functions