Емансипація як категорія справ про зміну правового статусу фізичної особи в порядку окремого провадження - Голубцова, Олена Олександрівна; Голубцова, О. О.; Holubtsova, Olena O. (Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2019)
Стаття присвячена особливостям розгляду цивільних справ про надання неповнолітній особі повної цивільної дієздатності. Проаналізовано особливості підсудності, змісту заяви, розгляду справи по суті і рішення суду по цій категорії цивільних справ.
Голубцова О. О. Емансипація як категорія справ про зміну правового статусу фізичної особи в порядку окремого провадження / О. О. Голубцова // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2019. – Вип. 34. – С. 86-89.
Keywords: окреме провадження; особливості розгляду; неповнолітня особа; повна цивільна дієздатність; підсудність; судове рішення; special proceedings; featu res of consideration; minor; full civil legal capacity; jurisdiction; court decision; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE