Мережеві партійні структури: особливості та перспективи розвитку - Тимченко, М. М. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена аналізу питань щодо мереживих партійних структур, розкрито особливості та перспективи розвитку.
Тимченко М. М. Мережеві партійні структури: особливості та перспективи розвитку / М. М. Тимченко // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 94-96.
Keywords: політичні партії; мережеві структури; міжнародна громадянська активність; мережа Інтернет; демократія