Системність кримінального права (кримінального законодавства) в контексті єдності термінології - Ігнатенко, М. П. (Одеса, 2016)
В статті з'ясовується системність кримінального закону, розглядаються можливості використання системного підходу для узгодження кримінального закону із чинним законодавством.
Ігнатенко М. П. Системність кримінального права (кримінального законодавства) в контексті єдності термінології / М. П. Ігнатенко // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 30-34.
Keywords: кримінальне право; кримінальне законодавство; системність; система законодавства; системний підхід; законодавча техніка; юридична конструкція