Спадкове право : практикум для здобувачів вищої освіти освіт. ступ. «бакалавр», спец. D8 «Право» / 081 «Право» - Давидова І. В.; Давидова Ірина Віталіївна; Davydova Iryna V.; Чанишева А. Р.; Чанишева, Аліна Рашидівна; Chanysheva, Alina R.; Берназ-Лукавецька О. М.; Берназ-Лукавецька Олена Михайлівна; Bernaz-Lukavetska, Olena M.; Зубар В. М.; Зубар Володимир Михайлович; Zubar Volodymyr M.; et al. (Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Практикум містить матеріали, що відповідають навчальній дисципліні «Спадкове право», розробленій відповідно до програми для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр». У практикумі викладено плани практичних занять, які включають переліки питань, що виносяться на обговорення на заняттях і завдання для самостійної роботи студентів. До кожної теми подано перелік літератури та перелік нормативно-правових актів. У практикумі також наведено загальний перелік рекомендованої літератури, яка може бути використана при підготовці до практичних занять та іспиту. Розрахований на здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників вищих юридичних навчальних закладів.
Спадкове право : практикум для здобувачів вищої освіти освіт. ступ. «бакалавр», спец. D8 «Право» / 081 «Право» [Електронне видання]/ В. І. Давидова, А. Р. Чанишева; О. М. Берназ-Лукавецька, В. М. Зубар, Ю. Г. Орзіх; ; за ред.: Є. О. Харитонова, О. М. Берназ-Лукавецької ; НУ «Одес. юрид. академія». - Одеса : Фенікс, 2025. - 58 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31056
Keywords: спадкове право; inheritance law; спадкуванню за заповітом; спадкуванню за законом; порядок прийняття спадщини; оформлення спадкових прав; registration of inheritance rights; order of inheritance