Окремі питання вдосконалення повноважень прокурора щодо здійснення процесуального керівництва при розслідуванні кримінальних правопорушень органами ДБР - Чорний, Максим Михайлович; Чорний, М. М.; Chornyi, Maksym M. (Одеса : Фенікс, 2026)
Створення алгоритмів або стандартів відповідно до яких повинен діяти прокурор під час процесуального керівництва має базуватись на таких ідеях як доцільність, обґрунтованість та зручність. Адже вони мають на меті врегулювати діяльність прокурора задля забезпечення її ефективності, а не створювати додаткові перешкоди, у тому числі, бюрократичні.
Чорний М. М. Окремі питання вдосконалення повноважень прокурора щодо здійснення процесуального керівництва при розслідуванні кримінальних правопорушень органами ДБР. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квітня 2026 р.) : у 2-х т. / за заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 1. С. 363-366. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33173
Keywords: прокуратура; прокурор; процесуальне керівництво досудовим розслідуванням; прокурорська діяльність; повноваження прокурора; досудове розслідування; Державне бюро розслідувань; Prosecution Service; Prosecutor; Procedural Guidance of Pre-trial Investigation; Prosecutorial Activity; Powers of the Prosecutor; Pre-trial Investigation; State Bureau of Investigation