Закарпатські мікротопоніми басейну річки Ужа, мотивовані антропонимами - Баньоі, В. Ф.; Баньои, В. Ф.; Banyoi, V. F. (Одеса : Гельветика, 2014)
Статтю присвячено дослідженню особливостей функціонування мікротопонімів басейну річки Ужа, мотивованих антропонімами; аналізуються основні структурно-семантичні групи базових назв.
Баньоі В. Ф. Закарпатські мікротопоніми басейну річки Ужа, мотивовані антропонимами / В. Ф. Баньоі // Одеський лінгвістичний вісник.- Одеса : Гельветика, 2014.-Вип. 4.- С. 8-13.
Keywords: мікротопонім; басейн річки Ужа; антропонім; структурно-семантичні групи базових назв; микротопоним; бассейнреки Уж; антропоним; структурно-семантические группы базовых названий; microtoponym; Uzh river basin; anthroponyms; structural and semantic groups of the basic names