Силабус навчальної дисципліни Іноземна мова для професійної діяльності. Галузь знань 12 «Інформаційні технології». Спеціальність 125 «Кібербезпека та захист інформації». Освітня програма Кібербезпека. Другий (магістерський) рівень - Шкворченко, Наталія Миколаївна (Одеса, 2024)
Дисципліна «Іноземна мова для професійної діяльності» надає змогу здобувачам другого ступеня вищої освіти спрямована на розвиток комунікативних компетентностей і навичок професійного спілкування та письма англійською мовою. Курс має на меті забезпечити вміння професійної міжособистісної взаємодії англійською мовою, розвинути ораторські навички, а також навички усної та письмової презентації результатів професійної діяльності грамотною англійською мовою. Метою викладення дисципліни «Іноземна мова для професійної діяльності» є формування компетентності щодо ділової та професійної усної і письмової комунікації англійською мовою.
Шкворченко Н. М. Силабус навчальної дисципліни Іноземна мова для професійної діяльності. Галузь знань 12 «Інформаційні технології». Спеціальність 125 «Кібербезпека та захист інформації». Освітня програма Кібербезпека. Другий (магістерський) рівень / Н. М. Шкворченко ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. – 6 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28476
Keywords: Вільне спілкування іноземною мовою в галузі інформаційної безпеки та/або кібербезпеки; доносеня власних висновків з проблем інформаційної безпеки та/або кібербезпеки