Обстановка злочину як джерело доказової інформації - Динту, Валерія Аркадіївна; Динту, В. А.; Dyntu, Valeriia A. (My University, 2016)
У статті автор здійснює порівняння процесу пізнання та процесуального доказування. Розглядається обстановка злочину як одне з першоджерел формування процесуальних джерел доказів у відповідному кримінальному проваджені. Аналізуються механізми отримання доказової інформації при досліджені обстановки злочину як об'єкту пізнання.

In the article the author compares the process of cognition and procedural proof. The situation of the crime is considered as one of the primary sources of formation of procedural sources of evidence in the relevant criminal proceedings. The mechanisms of obtaining evidentiary information in the study of the circumstances of the crime as an object of knowledge are analyzed.
Динту В. А. Обстановка злочину як джерело доказової інформації / В. А. Динту // Юридичний науковий електронний журнал. - 2016. - №3. - С. 146-150.
Keywords: обстановка злочину; доказова інформація; джерело доказів; докази; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; crime scene; evidence; source of evidence; evidence