Санкція: міра захисту та міра відповідальності - її місце в структурі трудової норми - Островерх, А. М. (My University, 2012)
Modern theoretical acquisitions of research workers are considered and analysed in relation to the place of approval in the structure of labour norm. The offered own vision of classifi cation of approvals is in a labour right.
Островерх А. М. Санкція: міра захисту та міра відповідальності - її місце в структурі трудової норми / А. М. Островерх // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 45. – С. 304-312.
Keywords: санкція; санкція в структурі трудової норми; трудова норма; трудове право України; санкция; санкция в структуре трудовой нормы; трудовая норма; трудовое право Украины; authorization; sanction in the structure of labor standards; labor standard; Labor Law of Ukraine