Системно - синергетична експланація біфуркації політичного процесу в країнах Північної Африки та Близького Сходу на початку 2011 року. - Польовий, М.А.; Полевой, М.А.; Polevoj, M (My University, 2011)
The article is devoted to analysis of possibilities of system-synergetics description of political processes. From positions of synergetics approach the situation of political process bifurcation in some countries of North Africa and Middle East at the beginning of 2011 is considered.
Польовий, М.А. Системно - синергетична експланація біфуркації політичного процесу в країнах Північної Африки та Близького Сходу на початку 2011 року. / М.А. Польовий // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 43. С. 16 - 27.
Keywords: Політичний процес; Політичний процес в країнах Північної Африки та Близького Сходу; Системно - синергетичне описання політичних процесів; Политический процесс; Политический процесс в странах Северной Африки и Ближнего Востока; Системно - синергетическое описание политических процессов; System - description synergistic political processes; The political process in the countries of North Africa and the Middle East; The political process