Окремі проблеми формування кваліфікаційно-дисциплінарних комісій адвокатури - Кропива, Д. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті досліджено окремі проблеми формування кваліфікаційно-дисциплінарних комісй адвокатури. Проаналізовано існуючі проблеми цього питання.
Кропива Д. В. Окремі проблеми формування кваліфікаційно-дисциплінарних комісій адвокатури / Д. В. Кропива // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.517-519.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатів; дисциплінарна відповідальність адвоката; адвокатське самоврядування; адвокатура України