Преступление геноцида в международном уголовном праве - Исаков, Соломон (Одеса : Гельветика, 2020)
Робота присвячена розгляду сутності та особлитвостей геноциду як злочину проти безпеки людства за міжнародним кримінальним правом. Розглянуто покарання за вчинення геноциду відповідно до міжнародного права. Вивчено питання відповідальності держави за злочин геноциду в практиці міжнародного суду.
Ісаков С. Преступление геноцида в международном уголовном праве / С. Ісаков // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 211-213.
Keywords: геноцид; міжнародний злочин; міжнародно-правова відповідальність; відповідальність держави за міжнародний злочин; порушення прав людини