Застосування інформаційних технологій в процесі усиновлення: перспективи розвитку - Журило, Сергій Сергійович (Одеса, 2017)
Стаття присвячена аналізу проблем, які можуть виникати при використанні інформаційних технологій в про-цесі усиновлення, можливим шляхам захисту інформації, забезпечення її достовірності та тенденціям розвитку використання новітніх технологічних досягнень, які можуть бути запроваджені державою задля забезпечення ефективності та оперативності обробки інформації службою у справах дітей, втому числі при веденні банку даних про дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, і сім’ї потенційних усиновлювачів, опікунів, піклу-вальників, прийомнихбатьків, батьків-вихователів.
Журило С. С. Застосування інформаційних технологій в процесі усиновлення: перспективи розвитку / С. С. Журило // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: Є. О. Харитонов (голов. ред.), О. І. Харитонова (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 25. – С. 89-93.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; усиновлення; дитина; банк даних; інформація; служба у справах дітей; adoption; databank; information; serviceforchildren