Особливості набуття іноземцями права на заняття адвокатською діяльністю в Україні - Андрєєв, І. П. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті здійснено наукове дослідження окремих питань правового положення набуття іноземцями права на заняття адвокатською діяльністю в Україні.
Андрєєв І. П. Особливості набуття іноземцями права на заняття адвокатською діяльністю в Україні / І. П. Андрєєв // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.396-398.
Keywords: адвокат; правовий статус адвоката; адвокатура; адвокатська діяльність; іноземці; Єдиний реєстр адвокатів України