До питання права власності на землю об'єднаних територіальних громад - Паламарчук, Вікторія Ігорівна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті розкрито проблеми реалізації права власності територіальних громад на землю. Зроблено висновок, що у зв'язку зі змінами на законодавчому рівні перед громадами відкрились як перспективи їхнього самостійного розвитку та функціонування так і перешкоди.
Паламарчук В. І. До питання права власності на землю об'єднаних територіальних громад / В. І. Паламарчук // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 140-142.
Keywords: земля; територіальна громада; право власності; "децентралізація"