Інформаційно-аналітична система управління навчальним контентом : магістерська робота - Фомічов Дмитро Михайлович (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Кваліфікаційна робота здобувача 2-го курсу магістратури, освітня програма «Аналіз та безпека даних». Структура кваліфікаційної роботи складається зі вступу, основної частини з трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Робота викладена на 57 сторінці, містить 17 рисунків, 2 таблиці. Перелік посилань включає 41 джерело. Мета проведеного дослідження – аналіз використання інформаційно-аналітичної системи управління навчальним контентом. Об’єкт дослідження – інформаційно-аналітична система управління навчальним контентом. Предмет дослідження – процеси управління навчальним контентом в інформаційно-аналітичній системі. В кваліфікаційній роботі проаналізовані загальні принципи побудови інформаційно-аналітичних систем управління. Визначено особливості та функції інформаційно-аналітичних систем управління, що використовуються в навчальному процесі. Досліджено інформаційно-аналітичне забезпечення інформаційно-аналітичних систем управління навчальним контентом. Описана практична реалізація інформаційно-аналітичної системи управління навчальним контентом. The qualification work of the 2nd-year master's student, educational program "Data analysis and security". The structure of the qualification work consists of an introduction, the main part of three chapters, conclusions, and a list of references. The work is set out on 57 pages, contains 17 figures and 2 tables. The list of references includes 41 sources. The purpose of the conducted research is to analyze the use of the information and analytical system of educational content management. The object of the study is an information-analytical system of educational content management. The subject of the study is the process of managing educational content in the information and analytical system. The qualification work analyses the general principles of building information and analytical management systems. The features and functions of information-analytical management systems used in the educational process are determined. The information and analytical support of information and analytical management systems for educational content is investigated. The practical implementation of the information-analytical system of educational content management is described.
Фомічов Д. М. Інформаційно-аналітична система управління навчальним контентом : магістерська робота / Д. М. Фомічов. – Одеса : НУ "ОЮА", 2024. – 54 с.
Keywords: ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ; ЦИФРОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ КОНТЕНТ; ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ; АНАЛІТИКА НАВЧАННЯ; INFORMATION-ANALYTICAL MANAGEMENT SYSTEM; DIGITAL EDUCATIONAL CONTENT; INFORMATION SUPPORT; LEARNING ANALYTI