Тягар доказування у судовому розгляді угод: розмежування між сторонами обвинувачення та захисту - Литвин, О. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті досліджено особливості доказування у судовому розгляді угод. Висвітлено проблемін аспекти, які виникають під час судового розгляду угоди у кримінальних провадженнях стосовно вказаної категорії злочинів, та запропоновано шляхи їх вирішення.
Литвин О. В. Тягар доказування у судовому розгляді угод: розмежування між сторонами обвинувачення та захисту / О. В. Литвин // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 218-220.
Keywords: кримінальне провадження; доказування; судовий розгляд; угода про примирення; угода про визнання винуватості