Роль непрофессиональной юридической деятельности в воспитании студентов -юристов - Мишеглина, К. Н. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті розглядаються проблеми професійної підготовки студентів-юристів у нерозривній єдності із процесами формування їх правової культури, виховання морально-етичних якостей людини і громадянина .
Мишеглина К. Н. Роль непрофессиональной юридической деятельности в воспитании студентов -юристов / К. Н. Мишеглина // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.127-129.
Keywords: непрофесионалізм; адвокатура; юридична діяльність; студенти-юристи; правова освіта; підготовка юристів