Кібербезпека в сучасному світі: актуальні виклики - (:unkn) unknown (Одеса : Гельветика, 2020)
У збірнику містяться матеріали доповідей, присвячених актуальним проблемам в сучасному світі, що змінюється. Подані матеріали відповідають сучасним тенденціям розвитку кібербезпеки в Україні та можуть бути корисними як у навчальному процесі, так і при проведенні наукових досліджень студентами та молодими вченими, а також для практичних працівників у зазначеній сфері.

The collection contains materials of reports on current issues in today's changing world. The submitted materials correspond to modern tendencies of cybersecurity development in Ukraine and can be useful both in the educational process and in conducting research by students and young scientists, as well as for practitioners in this field.

В сборнике содержатся материалы докладов, посвященных актуальным проблемам в современном изменяющемся мире. Представленные материалы соответствуют современным тенденциям развития кибербезопасности в Украине и могут быть полезными как в учебном процессе, так и при проведении научных исследований студентами и молодыми учеными, а также для практических работников в данной сфере.
Кібербезпека в сучасному світі: актуальні виклики : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 20 листоп. 2020 р.) / за ред. О. В. Дикого ; укад.: Н. І. Логінова, В. Д. Бойко, М. О. Флюнт. – Одеса : Гельветика, 2020. – 244 с.
Keywords: кібербезпека; економічна безпека; національна безпека; кіберпростір; електронне урядування; cybersecurity; economic security; National security; cyberspace; e-government; кибербезопасность; экономическая безопасность; национальная безопасность; киберпространство; электронное управление; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Information technology