Законодавчі основи публічного адміністрування сфери оборони в Україні - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
У статті здійснено загальну характеристику законодавчих актів, якими врегульовано відносини у сфері оборони України. На основі здійсненого аналізу запропоновано зміни й доповнення до чинного законодавства.
Сокуренко В. В. Законодавчі основи публічного адміністрування сфери оборони в Україні / В. В. Сокуренко // Наукові праці Національного університету "Одеська юридична академія" : зб. наук. праць / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ "ОЮА". - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - Т. 14. - С. 173-182.
Keywords: оборона; безпека; нормативно-правовий акт; адміністративно-правове регулювання; оборона; безопасность; нормативно-правовой акт; административно-правовое регулирование; defense; security; legal act; administrative and legal regulation