До питання термінологічної узгодженості Кримінального кодексу - Лєсовець, Н. М.; Лєсовець, О. Д. (Одеса, 2016)
У статті проаналізовано структурні моделі термінологічних словосполучень Кримінального кодексу України, утворених синтаксичним способом; визначено сутність феномену поняття термінологічні словосполучення, акцентовано увагу на сталому характері структури термінологічних словосполучень.
Лєсовець Н. М., Лєсовець О. Д. До питання термінологічної узгодженості Кримінального кодексу / Н. М. Лєсовець, О. Д. Лєсовець // Актуальні проблеми теорії кримінальної законотворчості та практики правозастосування: матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одеса, 27 груд. 2016 р.) відпов. ред. д.ю.н., професор В. О. Туляков, упор.: В. О. Туляков, Ю. Ю. Коломієць, О. В. Степаненко ; НУ«ОЮА», Каф. крим. прав., Одеський місцевий осередок ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права». – Одеса, 2016. – С. 121-125.
Keywords: структурна модель; термінологічні словосполучення; юридична мова; юридичний текст; юридичний термін