Правові принципи розроблення програм розвитку господарської діяльності в Україні - Поповська, І. П.; Поповская, И. П.; Popovska, I. P. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Досліджено правові принципи розроблення програм розвитку господарської діяльності, які виражають сутність програмного регулювання та обумовлюють його результативність. Охарактеризовано такі запропоновані принципи, як: доцільність, науковість, збалансованість або узгодження приватних і публічних інтересів, ефективність, забезпеченість фінансовими ресурсами. Органічна єдність програм. Визначено шляхи удосконалення системи правових засад програмного регулювання господарської діяльності в Україні.
Поповська І. П. Правові принципи розроблення програм розвитку господарської діяльності в Україні / І. П. Поповська // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 477-484.
Keywords: правові принципи; розроблення програми; розвиток господарської діяльності; програмне регулювання; ефективність виконання; правовые принципы; разработка программы; развитие хозяйственной деятельности; программное регулирование; эффективность выполнения; legal principles; working out of the program; development of economic activity; program regulation; efficiency of execution