Поняття правового простору: філософсько-правова інтерпретація - Кравчук, Валентина Миколаївна; Кравчук, Валентина Николаевна; Kravchuk, Valentina (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
In this article analyzes the existing interpretations of the term “legal space”, and attempt a philosophical and legal interpretation of the term “legal space” filling it with content by using philosophical methodology.
Кравчук В. М. Поняття правового простору: філософсько-правова інтерпретація / В. М. Кравчук // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 74. – С. 26-31.
Keywords: державний простір; правовий простір; государственное пространство; правовое пространство; public space; legal space