Практикум з дисципліни «Менеджмент та маркетинг інновацій» для здобувачів ІV курсу всіх форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» - Горбаченко, Станіслав Анатолійович; Скідан, Владислав (Одеса : НУ «ОЮА», 2024)
Практикум з дисципліни «Менеджмент та маркетинг інновацій» фокусується на практичних аспектах управління інноваціями та просування інноваційних продуктів або послуг на ринку. Практикум з дисципліни «Менеджмент та маркетинг інновацій» охоплює основні поняття та типи інновацій, їх роль у сучасній економіці, стратегічне управління та впровадження інновацій. Розглядаються етапи інноваційного процесу, методи управління, організаційні структури підтримки, особливості маркетингу інноваційних продуктів, аналіз та сегментація ринку. Окремо приділяється увага фінансуванню інноваційних проектів, управлінню ризиками, технологічним інноваціям, трансферу технологій, впливу цифровізації. Практикум спрямований на розвиток практичних навичок управління інноваційними проектами та їх маркетингової підтримки в сучасних умовах бізнесу.
Горбаченко С. А. Практикум з дисципліни «Менеджмент та маркетинг інновацій» для здобувачів ІV курсу всіх форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» [Електронне видання] / С. А. Горбаченко, В. С. Скідан. – Одеса : НУ «ОЮА», 2024. – 46 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29780
Keywords: Процес управління інноваціями; інноваційні стратегії; трансфер технологій; форми інноваційно-інвестиційної діяльності; етика та відповідальність в інноваціях