Дискурс "хаотичної" епохи: політика і література - Ломейко, В. І. (Київ, 2019)
В статті проаналізовано питання дискурсу "хаотичної" епохи, вплив політики та літератури на цю епоху. Г. Блум створив літературний канон різних епох через дослідження співвіднесення та взаємного впливу творів різних авторів та жанрів. Інтертекстуальність хаотичної епохи вражає, адже для канону має значення лише вплив літератури на людину, а в умовах хаотичної епохи для того, аби впливати, потрібно зацікавити.
Ломейко В. І. Дискурс "хаотичної" епохи: політика і література / В. І. Ломейко // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 114-119.
Keywords: "хаотична епоха"; політика; література; праця Г. Блума "Західний канон"; європейська культура; ідеологія