Особливості комунікаційного процесу в судових дебатах у кримінальному судочинстві - Мудрак, Інна Василівна; Мудрак, Инна Васильевна; Mudrak, I. (My University, 2010)
In the article basic elements of communication constituent of judicial debates in a criminal trial are considered. Suggestion about introduction to the programs of law educational establishments of course "Judicial speech" is grounded.
Мудрак І. В. Особливості комунікаційного процесу в судових дебатах у кримінальному судочинстві / І. В. Мудрак // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С.159-167.
Keywords: комунікаційна складова судових дебатів у кримінальному судочинстві; ораторське мистецтво; судовий виступ; коммуникационная составляющая судебных дебатов в уголовном судопроизводства; ораторское искусство; Communication component of judicial debate in the criminal proceedings; elocution; судебная речь; judicial speech