До визначення обсягу та змісту гарантій держави щодо виконання судових рішень - Костюк, Михайло Анатолійович; Костюк, М. А.; Kostiuk, Mykhailo A. (Одеса : Фенікс, 2026)
Конституційний обов’язок держави забезпечувати виконання судових рішень передбачає встановлення ефективного законодавчого механізму виконання судових рішень. Визначення обсягу та змісту гарантій держави щодо виконання судових рішень здійснюється за допомогою суб’єктного критерію, що полягає у визначенні переліку суб’єктів, до яких як до боржників встановлюється спеціальний порядок виконання судових рішень про стягнення коштів та зобов’язання вчинити певні дії щодо майна.
Костюк М. А. До визначення обсягу та змісту гарантій держави щодо виконання судових рішень. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квітня 2026 р.). Одеса : Фенікс, 2026. Т. 1. С. 77-80. URL: https://doi.org/10.32837/11300.32986
Keywords: казначейство; центральний орган виконавчої влади; рішення суду; виконання рішення суду; правове регулювання; treasury; centralexecutivebody; courtdecision; executionofcourtdecision; legalregulation