Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Технологія продуктів спеціального призначення" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1_РП_Технологія_продуктів_спеціального_призначення. 2_Силабус_Технологія_продуктів_спеціального_призначення. 3_Опорний конспект лекцій_Технологія продуктів спеціального призначення. 4_Методичні рекомендації до індивідуальних робіт_Технологія продуктів спеціального призначення. 5_Методичні рекомендації для підготовки для практичних робіт_Технологія продуктів спеціального призначення. 6_ Тестові завдання_Технологія продуктів спеціального призначення. 7_Питання до заліку_Технологія продуктів спеціального призначення.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Технологія продуктів спеціального призначення" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28556