Зонування земель як форма планування їх використання та охорони - Гаєва, Катерина Ярославівна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті автор робить висновок, що законодавство з приводу зонування земель у населених пунктах знаходиться тільки в стадії становлення. Необхідно вирішити питання щодо розробки та прийняття Закону України "Про зонування території населених пунктів", який дозволить встановити єдині засади зонування усіх земельних територій країни.
Гаєва К. Я. Зонування земель як форма планування їх використання та охорони / К. Я. Гаєва // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 54-55.
Keywords: планування земель; зонування земель; Земельний кодекс України; типи землекористування; планування територій; комплексний план просторового розвитку