Комплексна програмна система контролю наявності енергопостачання : бакалаврська робота - Геращенко Владислав Денисович (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Мета дослідження є розробка комплексної системи виявлення наявності енергопостачання, що дозволяє надавати населенню надійну інформацію щодо статусу енергосистеми. Об’єктом дослідження є комплексні програмні системи контролю наявності енергопостачання. Предметом дослідження є процес розробки комплексної програмної системи контролю наявності енергопостачання. У кваліфікаційній роботи розроблено систему наявності енергопостачання на основі API-серверу, що включає механізми, автентифікації користувачів, програмно реалізовано прототип системи, проведено експериментальні дослідження на модельних даних для перевірки ефективності та надійності системи. Результати роботи можуть бути використані для використання з ціллю підвищення інформованості населення. Подальшими напрямками досліджень є розширення можливостей системи, кооперація з наявними системами. The purpose of the study is to develop a comprehensive system for detecting thavailability of power supply, which provides reliable information to the populatioregarding the status of the power system. The object of the study is comprehensive software systems for controlling the availability of energy supply. The subject of the study is the process of developing a comprehensive software system for controlling the availability of energy supply. In the qualification work, a power supply availability system based on an API server has been developed, which includes user authentication mechanisms, a softwareimplemented system prototype, and experimental studies on model data to verify the system's effectiveness and reliability. The results of the work can be used to increase public awareness. Further research directions include expanding the system's capabilities and cooperating with existing systems.
Геращенко В. Д. Комплексна програмна система контролю наявності енергопостачання : бакалаврська робота / В. Д. Геращенко. – Одеса : НУ "ОЮА", 2024. – 53 с.
Keywords: енергопостачання; комплексна програмна система; контроль; інформація; моніторинг; управління; API-сервер; Telegram-bot; асинхронність; power supply; comprehensive software system; monitoring; information; management; API server; Telegram bot; asynchronous