Професійно-психологічна підготовка працівників підрозділів громадської безпеки - Цільмак, Олена Миколаївна; Цільмак, О. М.; Цильмак, Елена Николаевна; Tsilmak, Olena M.; Яковенко, Сергій Іванович; Яковенко, С. І.; Яковенко, Сергей Иванович; Yakovenko, Serhii I. (Одеса: ОДУВС, 2012)
Підручник призначений для опанування курсантами ВНЗ МВС України та працівниками підрозділів громадської безпеки навчального матеріалу дисципліни «Професійно-психологічна підготовка працівників підрозділів громадської безпеки». У ньому розкриваються основні теми, що пов’язані з діяльністю працівників громадської безпеки та торкаються загальної, вікової, юридичної психології, психології особистості, спілкування і психологічного впливу, конфліктології. Підручник буде корисний майбутнім юристам, психологам, працівникам підрозділів громадської безпеки та викладачам ВНЗ МВС України.
Keywords: аудіовізуальна психодіагностика брехні; тактико-психологічні основи спілкування; психологія; психологічні особливості осіб; громадська безпека; забезпечення карантинних і ветеринарно- санітарних заходів; підрозділи охорони; структурні підрозділи; Міліція громадської безпеки