Верховенство права очима правників-початківців - (:unkn) unknown (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2018)
У збірнику містяться матеріали доповідей, присвячених актуальним проблемам у різних галузях національного та міжнародного права, а також філософії, соціології та лінгвістики. Подані матеріали конференції відповідають сучасним тенденціям розвитку правової системи України та можуть бути корисними як у навчальному процесі, так і при проведенні наукових досліджень студентами та молодими вченими.
матеріали Всеукраїнської наукової конференції студентів та аспірантів
Верховенство права очима правників-початківців : матеріали Всеукраїнської наукової конференції студентів та аспірантів (м. Одеса, 24 листопада 2018 р.) / за ред. Г. О. Ульянової ; уклад.: Ю. Д. Батан, А. Д. Шкільнюк [та ін.]. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2018. – 644 с.
Keywords: філософія; загальнотеоретична юриспруденція; історія держави і права; міжнародне право; європейське право; порівняльне правознавство; морське право; митне право; інформаційне право; конституціоналістика; адміністративне право; адміністративне процесуальне право; фінансове право; організація судових, правоохоронних органів та адвокатури; цивільне право; право інтелектуальної власності; корпоративне право; цивільне процесуальне право; господарське право; господарське процесуальне право; трудове право; право соціального забезпечення; земельне право; аграрне право; екологічне право; кримінальне право; кримінологія; кримінально-виконавче право; кримінальне процесуальне право; криміналістика; соціологія; лінгвістика; философия; общетеоретическая юриспруденция; история государства и права; международное право; европейское право; сравнительное правоведение; морское право; таможенное право; информационное право; конституционалистика; административное право; административное процессуальное право; финансовое право; организация судебных, правоохранительных органов и адвокатуры; гражданское право; право интеллектуальной собственности; корпоративное право; гражданское процессуальное право; хозяйственное право; хозяйственное процессуальное право; трудовое право; право социального обеспечения; земельное право; аграрное право; экологическое право; уголовное право; криминология; уголовно-исполнительное право; уголовное процессуальное право; криминалистика; социология; лингвистика; philosophy; general theoretical jurisprudence; history of state and law; international law; European law; comparative law; maritime law; customs law; information law; constitutionalism; administrative law; administrative procedural law; financial law; organization of judicial, law enforcement and advocacy; civil law; intellectual property law; corporate law; civil procedural law; commercial law; economic procedural law; labour law; social security law; land law; agrarian law; environmental law; criminal law; criminology; criminal executive law; criminal procedural law; criminalistics; sociology; linguistics