Імплементація стратегії інтегрованого ведення хвороб дитячого віку в навчанні бакалаврів медсестринства - Кукушкін, Віталій Наумович; Кукушкін, В. Н.; Kukushkin, V. N; Нiкiтiна, Надiя Олександрiвна; Нікітіна, Н. О.; Nikitina, Nadiia O. (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2023)
Розглянуто методичні підходи до викладання педіатрії здобувачам вищої освіти, що навчаються зі спеціальностями «Медицина» та «Медсестринство», із вивченням основ стратегії інтегрованого ведення хвороб дитячого віку.
Кукушкін В. Н. Імплементація стратегії інтегрованого ведення хвороб дитячого віку в навчанні бакалаврів медсестринства / В. Н. Кукушкін, Н. О. Нікітіна // Збірник доповідей науково-практичної конференції «Сучасні проблеми фармакології, косметології та аромології». – Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2023 р. – С. 65–67.
Keywords: діти; педіатрія; медсестринство; ознаки небезпеки; Research Subject Categories::MEDICINE