Деякі особливості правового режиму водоохоронних зон та прибережних захисних смуг - Коваленко, І. І; Коваленко, И. И.; Kovalenko, I. I.; Балакірева, Ю. О.; Балакирева, Ю. А.; Balakireva, Yu. O. (Одеса : Гельветика, 2019)
В статті висвітлюються деякі аспекти правового регулювання водоохоронних зон та прибережних захисних смуг, їх особливості та недоліки, запропоновано шляхи вдосконалення чинного законодавства щодо даних земельних ділянок.

Некоторые особенности правового режима водоохранных зон и прибрежных защитных полос. В данной статье рассматривается правовое регулирование водоохранных зон и прибрежных защитных полос, их особенности и недостатки, предложены пути совершенствования действующего законодательства данных земельных участков.

Some features of the legal regime of water protection zones and coastal protective bands. The article covers some aspects of legal regulation of water protection zones and coastal protective bands, their features and disadvantages, and suggests ways to improve existing legislation regarding these land plots.
Коваленко І. І. Деякі особливості правового режиму водоохоронних зон та прибережних захисних смуг / І. І. Коваленко, Ю. О. Балакірева // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. Вип. 82 / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) та ін. – Одеса : Гельветика, 2019. – С. 85-90.
Keywords: водоохоронна зона; прибережна захисна смуга; правовий режим; водні об’єкти; водоохранная зона; прибрежная защитная полоса; правовой режим; водные объекты; water protection zone; coastal protective band; legal regime; water objects