Мирне вирішення сімейних прав - Криворука, Ольга Степанівна (Одеса: Фелікс, 2021)
Досліджено правову природу медіації як альтернативного способу вирішення спорів. Автор дає визначення сімейно-правового спору, виокремлює його особливості.
Криворука О. С. Мирне вирішення сімейних прав / О. С. Криворука // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 311-313.
Keywords: альтернативні способи вирішення спору; правовий спір; сімейно-правовий спір; медіація; примирення