Україна в міжнародних організаціях : навчально-методичний посібник - Завгородня, Ю. В.; Завгородня, Юлія Володимирівна; Милосердна, І. М.; Милосердна, Ірина Михайлівна (Одеса, 2022)
Навчально-методичний посібник призначений для надання допомоги здобувачам, які вивчають дисципліну «Україна в міжнародних організаціях». У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни: теми лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем рефератів та список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітньо- професійної програми вищої освіти в галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» (за спеціальністю 052 «Політологія»), а також рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.
Завгородня Ю. В. Україна в міжнародних організаціях : навчально-методичний посібник / Ю. В. Завгородня, І. М. Милосердна ; НУ "ОЮА" ; каф. політ. теор. – Одеса, 2022. – 48 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.19103.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; міжнародні організації; глобальне управління; універсальні організації; регіональні міжнародні організації; субрегіональні міжнародні організації