Право фізичної особи на інформацію про стан свого здоров'я, право на таємницю про стан здоров'я - Коротка, Н. О.; Короткая, Н.; Korotkaja, N. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
The article is devoted to the concepts of “the right of an individual to information about their health” and “the right to privacy of health” as well as the investigation of regulatory consolidation above rights at national and international levels.
Коротка Н. О. Право фізичної особи на інформацію про стан свого здоров'я, право на таємницю про стан здоров'я / Н. О. Коротка // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 74. – С. 262-268.
Keywords: інформація; медична інформація; медична таємниця; лікарська таємниця; право фізичної особи на інформацію про стан свого здоров’я; право на таємницю про стан здоров’я; информация; медицинская информация; медицинская тайна; врачебная тайна; право физического лица на информацию о состоянии своего здоровья; право на тайну о состоянии здоровья; information; medical information; medical mystery; right of an individual to information about their health; right to privacy of health