Щодо деяких аспектів гуманізації відповідальності за господарські злочини - Балобанова, Д. О. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розкрито деякі аспекти гуманізації відповідальності за господарські злочини. Зазначено, що гуманізація відповідальності за господарські злочини є своєчасною та актуальною, але всі питання, пов'язані з доцільностю криміналізації діянь у сфері господарської діяльності, ще не вирішені.
Балобанова Д. О. Щодо деяких аспектів гуманізації відповідальності за господарські злочини / Д. О. Балобанова // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.215-217.
Keywords: господарські злочини; гуманізація; відповідальність; гуманізація відповідальності; кримінальна відповідальність за господарські злочини; чинне законодавство